Skip to main content

Bodrum B7

Pasuria është e llojit "Bodrum" me sipërfaqe 25 m2,ndodhet në zonën kadastrale ZK 8160.Bodrumi ndodhet në katin e dytë nëntokë të një ndërtese të re me 11 kate dhe 2 kate nëntokë ,tëpozicionuar pranë rrugës "Petro Nini Luarasi", në qytetin e Tiranës.Ndërtesa ku ndodhet bodrumi,pozicionohet në pjesën lindore të qytetit të Tiranës,në një distancë rreth 1.2 km nga qëndra e saj.


  • Shitur

Përshkrimi

Pasuria është e llojit "Bodrum" me sipërfaqe 25 m2,ndodhet në zonën kadastrale ZK 8160.Bodrumi ndodhet në katin e dytë nëntokë të një ndërtese të re me 11 kate dhe 2 kate nëntokë ,tëpozicionuar pranë rrugës "Petro Nini Luarasi", në qytetin e Tiranës.Ndërtesa ku ndodhet bodrumi,pozicionohet në pjesën lindore të qytetit të Tiranës,në një distancë rreth 1.2 km nga qëndra e saj.

Detaje

Sipërfaqja 25m²

Zona Kadastrale 8160

Shitur

Shitur

188,000 LEKE

Sipërfaqje Ndërtese 25m²

Certifikatë pronësie

BODRUM B7

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?