Skip to main content

Garazhd ne Laprake

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 1,430,000 All në 1,144,000 All. 

Garazhdi  ndodhet në Laprakë, në katin perdhe te nje godine banimi dhe sherbimi dhe ka siperfaqe 22.30 m2.Ne katin perdhe te pallatit janë vendosur ambjente tregtare dhe/ose shërbimi ndersa katet e tjera janë me apartamente banimi. Rrugët kryesore te zones paraqiten ne kushte te mira. 


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 1,430,000 All në 1,144,000 All. 

Garazhdi  ndodhet në Laprakë, në katin perdhe te nje godine banimi dhe sherbimi dhe ka siperfaqe 22.30 m2.Ne katin perdhe te pallatit janë vendosur ambjente tregtare dhe/ose shërbimi ndersa katet e tjera janë me apartamente banimi. Rrugët kryesore te zones paraqiten ne kushte te mira. 

Detaje

22.3 m2m² Sipërfaqja

1,144,000 Leke

22.3 m2m² Sipërfaqje Ndertese

Shitur

8310 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Garazhd ne Laprake

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?