Skip to main content

Njesi tregtare ne Laprake

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  720,000All  në  606,100All Njesia tregtare ndodhet ne rrugen Gjergj Legisi, në katin perdhe te nje godine banimi dhe sherbimi 6katëshe dhe ka siperfaqe 21.68 m2. Hyrja kryesore në prone realizohet  direkt nga sheshi i brendshëm para pallatit, nëpërmjet shkallëve të jashtme zbritëse betoni,  pjesë e pronës & vetratës prej xhami të pajisur me qepen metalik, me hapje mekanike. Ne katin perdhes te pallatit janë vendosur ambjente tregtare dhe/ose shërbimi ndersa katet e tjera janë me apartamente banimi. Nga brenda prona perbehet nga nje ambjent i vetem i hapur dhe një tualet. Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Ajo lidhet me rrugëm “Gjergj Legisi” dhe një rruge hyrëse të brendshme të bllokut të pallateve.Rrugët kryesore te zones paraqiten ne kushte te mira. 


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  720,000All  në  606,100All Njesia tregtare ndodhet ne rrugen Gjergj Legisi, në katin perdhe te nje godine banimi dhe sherbimi 6katëshe dhe ka siperfaqe 21.68 m2. Hyrja kryesore në prone realizohet  direkt nga sheshi i brendshëm para pallatit, nëpërmjet shkallëve të jashtme zbritëse betoni,  pjesë e pronës & vetratës prej xhami të pajisur me qepen metalik, me hapje mekanike. Ne katin perdhes te pallatit janë vendosur ambjente tregtare dhe/ose shërbimi ndersa katet e tjera janë me apartamente banimi. Nga brenda prona perbehet nga nje ambjent i vetem i hapur dhe një tualet. Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Ajo lidhet me rrugëm “Gjergj Legisi” dhe një rruge hyrëse të brendshme të bllokut të pallateve.Rrugët kryesore te zones paraqiten ne kushte te mira. 

 

Detaje

1 Dhoma

21.68m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

1 banjo

8310 Zona Kadastrale

Shitur

21.68m² Sipërfaqja

606,100 Leke

Njesi tregtare ne Laprake

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?