Skip to main content

Njesi tregtare ne Linze, Tirane

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshaur nga 6,300,000All në 5,100,000All Prona ndodhet ne në katin perdhe të një godine 7-katëshe+2 kate bodrum, ne Linze pranë Bar Restorant Freskut. Pallati është ndërtim i ri me arkitekturë bashkohore.Prona përbën një njësi tregtare /shërbimi që aktualisht është ndarë në dy pjesë, ku njëra pjesë eshte dhene me qera  ndërsa pjesa tjetër është bosh dhe nuk përdoret.Dy ambientet e vecantë, me hyrje të vecanta përbëhen nga dy ambjente të vetëm të hapur , të pajisur me një tualet seicili. Zona ku ndodhet prona është kryesisht një zonë e re rezidenciale, e zhvilluar vrullshëm vitet e fundit me shtëpi dhe vila nga një në 3-katëshe, pallate 6 dhe 8 katëshe.Gjithashtu përreth pronës ka dhe lokale e dyqane në katet përdhe të pallateve dhe përgjatë rrugës së Dajtit.Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Ajo lidhet me rrugën nacionale Tiranë-Dajt nëpërmjet rrugës kryesore të zonë


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshaur nga 6,300,000All në 5,100,000All Prona ndodhet ne në katin perdhe të një godine 7-katëshe+2 kate bodrum, ne Linze pranë Bar Restorant Freskut. Pallati është ndërtim i ri me arkitekturë bashkohore.Prona përbën një njësi tregtare /shërbimi që aktualisht është ndarë në dy pjesë, ku njëra pjesë eshte dhene me qera  ndërsa pjesa tjetër është bosh dhe nuk përdoret.Dy ambientet e vecantë, me hyrje të vecanta përbëhen nga dy ambjente të vetëm të hapur , të pajisur me një tualet seicili. Zona ku ndodhet prona është kryesisht një zonë e re rezidenciale, e zhvilluar vrullshëm vitet e fundit me shtëpi dhe vila nga një në 3-katëshe, pallate 6 dhe 8 katëshe.Gjithashtu përreth pronës ka dhe lokale e dyqane në katet përdhe të pallateve dhe përgjatë rrugës së Dajtit.Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Ajo lidhet me rrugën nacionale Tiranë-Dajt nëpërmjet rrugës kryesore të zonë

Detaje

2 Dhoma

96.92m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

2 Banjo

2460 Zona Kadastrale

Shitur

96.92m² Sipërfaqja

5,100,000 Leke

Njesi tregtare ne Linze, Tirane

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?