Skip to main content

Njesia nr. 6/445-N9

Njesia nr. 6/445-N9 pozicionohet në katin përdhe të  ndërtesës 12 kat dhe është i orientuar në fasadën jugore te saj.Hyrja në njësinë  realizohet nga fasada perëndimore e saj nëpërmjet trotuarit që rrethon ndërtesen në të gjitha anët e saj, i cili është i shtruar me pllaka dekorative betoni.Njësia përbehet nga një ambient kryesor shërbimi dhe një ambient tualeti.Fasada kryesore e njësisë (fasada jugore) nga e cila kryhet aksesi në njësi është e realizuar me vetrate xhami masive të temperuar, të mbeshtetur në  profile metalike.


  • Shitur

Përshkrimi

Njesia nr. 6/445-N9 pozicionohet në katin përdhe të  ndërtesës 12 kat dhe është i orientuar në fasadën jugore te saj.Hyrja në njësinë  realizohet nga fasada perëndimore e saj nëpërmjet trotuarit që rrethon ndërtesen në të gjitha anët e saj, i cili është i shtruar me pllaka dekorative betoni.Njësia përbehet nga një ambient kryesor shërbimi dhe një ambient tualeti.Fasada kryesore e njësisë (fasada jugore) nga e cila kryhet aksesi në njësi është e realizuar me vetrate xhami masive të temperuar, të mbeshtetur në  profile metalike.

Detaje

Sipërfaqja 64.7m²

5,000,000 Leke

Sipërfaqje Ndertese 64.7m²

Certifikatë pronësie

Zona Kadastrale 8350

Shitur

NJESIA NR. 6/445-N9

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?