Skip to main content

Njësia nr. 6/445-N7

Njësia nr. 6/445-N7 pozicionohet në katin përdhe të ndërtesës 12 kat dhe është e orientuar në fasadën perëndimore të saj.Hyrja në njësinë  realizohet nga fasada perëndimore e saj nëpërmjet trotuarit që rrethon ndërtesën në të gjitha anët e saj, i cili është i shtruar me pllaka dekorative betoni.Njësia përbëhej nga një ambient kryesor shërbimi dhe një ambient tualeti.

  • Tiranë
  • 4,000,000 ALL
  • 48.4m²
  • Shitur

  • Shitur

Përshkrimi

Njësia nr. 6/445-N7 pozicionohet në katin përdhe të ndërtesës 12 kat dhe është e orientuar në fasadën perëndimore të saj.Hyrja në njësinë  realizohet nga fasada perëndimore e saj nëpërmjet trotuarit që rrethon ndërtesën në të gjitha anët e saj, i cili është i shtruar me pllaka dekorative betoni.Njësia përbëhej nga një ambient kryesor shërbimi dhe një ambient tualeti.

Detaje

Sipërfaqja 48.4m²

Zona Kadastrale 8350

Shitur

1 Banjo

4,000,000 Leke

Sipërfaqje Ndërtese 48.4m²

Certifikatë pronësie

Njësia nr. 6/445-N7

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?