Skip to main content

Toke are ne Kashar, Tirane

Toka ndodhet ne nje nga kodrat me te bukura te Kasharit. Shume prane autostrades Tirane Durres dhe ne nje vend plot gjelberim dhe te banuar.Cmimi 4,500,000 Leke


  • Pezulluar

Përshkrimi

Toka ndodhet ne nje nga kodrat me te bukura te Kasharit. Shume prane autostrades Tirane Durres dhe ne nje vend plot gjelberim dhe te banuar.Cmimi 4,500,000 Leke

Detaje

3850m² Sipërfaqja

4,500,000 Leke

3850m² Sipërfaqja Trualli

Certifikatë pronësie

2105 Zona Kadastrale

Pezulluar

Toke are ne Kashar, Tirane

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?