Skip to main content

Toke are ne Kashar

Toka ndodhet ne nje nga kodrat me te bukura te Kasharit. Shume prane autostrades Tirane Durres dhe ne nje vend plot gjelberim dhe te banuar.Cmimi 4,500,000 Leke


  • Pezulluar

Përshkrimi

Toka ndodhet ne nje nga kodrat me te bukura te Kasharit. Shume prane autostrades Tirane Durres dhe ne nje vend plot gjelberim dhe te banuar.Cmimi 4,500,000 Leke

Detaje

Sipërfaqja 3850 m²

Zona Kadastrale 2105

Pezulluar

Pezulluar

4,500,000 Leke

Sipërfaqje Ndërtese 3850m²

Certifikatë pronësie

TOKE ARE NE KASHAR

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?