Skip to main content

Toke are ne Sauk Tirane

Prona është e llojit "Arë" dhe ndodhet në Sauk, Tiranë rreth 600 m në perëndim të Akademisë së Policisë.

Forma dhe vendndodhja janë dy pikat e forta të kësaj prone dhe e bëne këtë pronë të favorshme për investim.


  • Shitur

Përshkrimi

Prona është e llojit "Arë" dhe ndodhet në Sauk, Tiranë rreth 600 m në perëndim të Akademisë së Policisë.Forma dhe vendndodhja janë dy pikat e forta të kësaj prone dhe e bëne këtë pronë të favorshme për investim.

Detaje

Sipërfaqja 600m²

Zona Kadastrale 3266

Shitur

Shitur

6,100,000 Leke

Sipërfaqje Truall 600m²

Certifikatë pronësie

TOKE ARE NE SAUK TIRANE

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?