Skip to main content

Toke pyll ne Lanabregas, Tirane

Prona ndodhet në një terren malor, është e parrethuar dhe lirë nga strukturat ndërtimore.Prona ndodhet rreth 500 m larg rrugës “Tiranë - Dajt”. 


  • Shitur

Përshkrimi

Prona ndodhet në një terren malor, është e parrethuar dhe lirë nga strukturat ndërtimore.Prona ndodhet rreth 500 m larg rrugës “Tiranë - Dajt”. 

Detaje

20000m² Sipërfaqja

2380 Zona Kadastrale

Shitur

20000m² Sipërfaqje Trualli

10,000,000 Leke

0m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

Toke pyll ne Lanabregas, Tirane

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?