Skip to main content

Truall dhe ndertese ne Bathore, Tirane

Prona ka sipërfaqe totale prej 250 m2, nga të cilat sipërfaqja e  truallit është 250 m² dhe sipërfaqja e ndërtesës është 110 m2. Ndërtesa është godinë banimi. 1 kat + bodrum.Bodrumi ka sipërfaqe 24.5 m2 ndersa kati përdhe  110 m2. Ky kat funksionon si ambjent banimi dhe përbëhet nga 1 Verandë, 1 Korridor, 1 Ambjente Ndenje + Gatimi, 2 Dhoma Gjumi , 1 Tualet dhe 1 Depo.Trualli eshte i sistemuar, i shtruar me beton në pjesën e hyrjes. Pjesa tjetër e truallit është i mirëorganizuar dhe i gjelbëruar, i mbjellë me pemë të ndryshme dekorative dhe frutore. 


  • Shitur

Përshkrimi

Prona ka sipërfaqe totale prej 250 m2, nga të cilat sipërfaqja e  truallit është 250 m² dhe sipërfaqja e ndërtesës është 110 m2. Ndërtesa është godinë banimi. 1 kat + bodrum.Bodrumi ka sipërfaqe 24.5 m2 ndersa kati përdhe  110 m2. Ky kat funksionon si ambjent banimi dhe përbëhet nga 1 Verandë, 1 Korridor, 1 Ambjente Ndenje + Gatimi, 2 Dhoma Gjumi , 1 Tualet dhe 1 Depo.Trualli eshte i sistemuar, i shtruar me beton në pjesën e hyrjes. Pjesa tjetër e truallit është i mirëorganizuar dhe i gjelbëruar, i mbjellë me pemë të ndryshme dekorative dhe frutore. 

Detaje

3 Dhoma

250m² Sipërfaqje Trualli

4,060,000 Leke

1 Banjo

110m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

360m² Sipërfaqja

2704 Zona Kadastrale

Pezulluar

Truall dhe ndertese ne Bathore, Tirane

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?