Skip to main content

Ara ne Novoselë, Vlore

Pasuria  ndodhet në fshatin Novoselë të rrethit të Vlorës dhe  pozicionohet  rreth  1.1 km në perëndim të qëndrës së fshatit dhe  rreth 800.0 m ne veriperendim nga mbikalimi i autostrades Fier-Vlorë. Pasuria  ka akses të drejtperdrejt me një rrugë të brendshme parcelash,e cila është një rrugë e improvizuar dhe që ka lidhje me rruge tjetër dytësore që të nxjerr në fshatin Novoselë. Ka një shtrirje gjatësore lindje-perëndim dhe thuajse e gjithë sipërfaqa e saj është e mbuluar nga gjelbërim shkurror. Pasuria është e pa rrethuar dhe nuk ka kufij ndarës reale midis pronave e tjera kufitare.


  • Listim i ri

Përshkrimi

Pasuria  ndodhet në fshatin Novoselë të rrethit të Vlorës dhe  pozicionohet  rreth  1.1 km në perëndim të qëndrës së fshatit dhe  rreth 800.0 m ne veriperendim nga mbikalimi i autostrades Fier-Vlorë. Pasuria  ka akses të drejtperdrejt me një rrugë të brendshme parcelash,e cila është një rrugë e improvizuar dhe që ka lidhje me rruge tjetër dytësore që të nxjerr në fshatin Novoselë. Ka një shtrirje gjatësore lindje-perëndim dhe thuajse e gjithë sipërfaqa e saj është e mbuluar nga gjelbërim shkurror. Pasuria është e pa rrethuar dhe nuk ka kufij ndarës reale midis pronave e tjera kufitare.

Detaje

5360m² Sipërfaqja

5360m² Sipërfaqja Truallit

Listim i Ri

4,900,000 Leke

Certifikatë pronësie

Ara ne Novoselë, Vlore

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?