Skip to main content

Are ne Zvernec, Vlore

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 6,100,000All në 5,500,000 All
Are (2 parcela) te cilat ndodhen rreth 1.5 km në anën jugperëndimore të Ishullit të Zvërnecit. Pronat nëpërmjet rrugës dytësore e cila është e shtruar me materiale inerte, kanë akses në rrugën Kryesore “Zvërnec – Vlorë”, e cila është e shtruar dhe e asfaltuar. Nëpërmjet kësaj rruge pronat lidhet me pikat kryesore të zonës si: Fshati Zvërnec, Nartë, Qyteti Vlorë dhe Autostrada “Tiranë - Vlorë”. Zona konsiderohet si zonë Bregdetare me karakter rezidencial, komercial dhe bujqësore pasi në afërsi të pronave lokalizohen disa objekte komerciale, rezidenciale si dhe toka bujqësore të punuara ose jo.


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 6,100,000All në 5,500,000 All
Are (2 parcela) te cilat ndodhen rreth 1.5 km në anën jugperëndimore të Ishullit të Zvërnecit. Pronat nëpërmjet rrugës dytësore e cila është e shtruar me materiale inerte, kanë akses në rrugën Kryesore “Zvërnec – Vlorë”, e cila është e shtruar dhe e asfaltuar. Nëpërmjet kësaj rruge pronat lidhet me pikat kryesore të zonës si: Fshati Zvërnec, Nartë, Qyteti Vlorë dhe Autostrada “Tiranë - Vlorë”. Zona konsiderohet si zonë Bregdetare me karakter rezidencial, komercial dhe bujqësore pasi në afërsi të pronave lokalizohen disa objekte komerciale, rezidenciale si dhe toka bujqësore të punuara ose jo.

Detaje

4680m² Sipërfaqja

5,500,000 Leke

4680m² Sipërfaqje Trualli

Shitur

3951 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Are ne Zvernec, Vlore

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?