Skip to main content

Ara ne Zvernec, Vlore

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 3,600,000 All në 3,000,000 All
Pronat jane 2 Ara, funksionojnë si të tilla (të mbjella me pemë të llojit Ullinj).Aktualisht vec pemëve Ullinj janë të mbuluara nga bimësi barishtore.Pronat në anën verilindore të tyre janë të e kufizuara me rrugën dytësore që lidh zonën ne qytetin e Vlorës dhe me zonat e tjera përreth, ne anën jug perëndimore kufizohen me kanal kullimi dhe rrugë bujqësore. 

25/5  /  Sip.2000m2  / Çmimi ka ndryshuar nga 2,600,000 All në 2,400,000All    Shitur

25/3  /  Sip.3000m2  / Çmimi ka ndryshuar nga 3,600,000 All në  3,000,000 All   Shitur


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 3,600,000 All në 3,000,000 All
Pronat jane 2 Ara, funksionojnë si të tilla (të mbjella me pemë të llojit Ullinj).Aktualisht vec pemëve Ullinj janë të mbuluara nga bimësi barishtore.Pronat në anën verilindore të tyre janë të e kufizuara me rrugën dytësore që lidh zonën ne qytetin e Vlorës dhe me zonat e tjera përreth, ne anën jug perëndimore kufizohen me kanal kullimi dhe rrugë bujqësore. 

25/5  /  Sip.2000m2  / Çmimi ka ndryshuar nga 2,600,000 All në 2,400,000All    Shitur

25/3  /  Sip.3000m2  / Çmimi ka ndryshuar nga 3,600,000 All në  3,000,000 All   Shitur

Detaje

3000m² Sipërfaqja

3951m² Zona Kadastrale

Shitur

3.000.000 Leke

Certifikatë pronësie

Ara ne Zvernec, Vlore

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?