Skip to main content

Truall dhe Ndertese

Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 151,000,000 All në 100,000,000 All

Prona ndodhet ne nje zone me përdorim kryesisht komercial dhe rezidencial dhe rrugët kryesore dhe dytësore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. Rruga Transballkanike kalon para hyrjes së ndërtesës. Pronat përbëjnë katin përdhe, të parë dhe të dytë e një ndërtese të re komerciale 5-kateshe.Kati perdhe 382 m2, 1 Korridor, 1 Ambjent Ekspozimi, 1 Ambjent Magazinimi, 3 Ambjente Zyrash dhe 1 tualet.Kati i pare me siperfaqe 617 m2, përbëhet nga 4 Korridore, 3 Ambjente Ekspozimi, 4 Ambjente, 2 Ambjente Zyrash dhe 2 tualete dhe 1 Ballkon.Kati i dyte eshte 434 m2,3 Korridore, 1 Ambjent Ekspozimi, 8 Ambjente dhe 1 tualet dhe 1 Ballkon.


  • Shitur

Përshkrimi

Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 151,000,000 All në 100,000,000 All

Prona ndodhet ne nje zone me përdorim kryesisht komercial dhe rezidencial dhe rrugët kryesore dhe dytësore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. Rruga Transballkanike kalon para hyrjes së ndërtesës. Pronat përbëjnë katin përdhe, të parë dhe të dytë e një ndërtese të re komerciale 5-kateshe.Kati perdhe 382 m2, 1 Korridor, 1 Ambjent Ekspozimi, 1 Ambjent Magazinimi, 3 Ambjente Zyrash dhe 1 tualet.Kati i pare me siperfaqe 617 m2, përbëhet nga 4 Korridore, 3 Ambjente Ekspozimi, 4 Ambjente, 2 Ambjente Zyrash dhe 2 tualete dhe 1 Ballkon.Kati i dyte eshte 434 m2,3 Korridore, 1 Ambjent Ekspozimi, 8 Ambjente dhe 1 tualet dhe 1 Ballkon.

Detaje

1825.745m² Sipërfaqja

8603 Zona Kadastrale

Shitur

392.74m² Sipërfaqje Trualli

100,000,000 Leke

1433m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

Truall dhe Ndertese

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?