Skip to main content

Truall ndertese ne Vlore

Prona Apartament nga brenda perbehet nga nje korridor ne hyrje, nje dhome dite + kend gatimi, nje dhome fjetje, nje nyje sanitare, dhe nje ballkon.Muret dhe tavanet jane te suvatuara dhe te lyera. Dera e hyrjes ne prone eshte dere druri e bardhe e vendosur qe ne momentin e ndrtimit te godines, dyert e brendshme jane tamburato druri te bardha. Dritaret dhe vetratat jane profil druri.Prona eshte e pajisur me nje nyje sanitare e cila e shtruar dhe e veshur me pllaka majolike. Nyja sanitare eshte e pajisur pjeserisht me elementet hidrosanitare me te domosdoshem, ka ndricim natyral.


  • Shitur

Përshkrimi

Prona Apartament nga brenda perbehet nga nje korridor ne hyrje, nje dhome dite + kend gatimi, nje dhome fjetje, nje nyje sanitare, dhe nje ballkon.Muret dhe tavanet jane te suvatuara dhe te lyera. Dera e hyrjes ne prone eshte dere druri e bardhe e vendosur qe ne momentin e ndrtimit te godines, dyert e brendshme jane tamburato druri te bardha. Dritaret dhe vetratat jane profil druri.Prona eshte e pajisur me nje nyje sanitare e cila e shtruar dhe e veshur me pllaka majolike. Nyja sanitare eshte e pajisur pjeserisht me elementet hidrosanitare me te domosdoshem, ka ndricim natyral.

Detaje

2 Dhoma

56.5m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

1 Banjo

8604 Zona Kadastrale

Shitur

56.5m² Sipërfaqja

1,600,000 Leke

Truall ndertese ne Vlore

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?