Skip to main content

Truall dhe Ndertese

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 25,000,000 All në 21,500,000 All.

Prona ne shitje perbehet nga trualli 100 m2 dhe godine sherbimi 5 kateshe mbi te me siperfaqe 86 m2 per cdo kat. Cilesia e ndertimit dhe pozicionimi ne hyrje te qytetit te Vlores jane dy nga elementet pozitive te kesaj ndertese.Per cdo informacion mund te na kontaktoni.


  • Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 25,000,000 All në 21,500,000 All.Prona ne shitje perbehet nga trualli 100 m2 dhe godine sherbimi 5 kateshe mbi te me siperfaqe 86 m2 per cdo kat. Cilesia e ndertimit dhe pozicionimi ne hyrje te qytetit te Vlores jane dy nga elementet pozitive te kesaj ndertese.Per cdo informacion mund te na kontaktoni.

Detaje

530m² Sipërfaqja

8605 Zona Kadastrale

Okazion

100m² Sipërfaqje Trualli

21,500,000 Leke

86m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

Truall dhe Ndertese

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?