Skip to main content

Truall dhe ndertese ne Marikaj, Vore

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   38,600,000 All në  30,000,000 All 

Prona ne fjale perbehet nga Truall dhe Ndertese. Prona ndodhet ne nje zone me reliev fushor, me akses te drejtperdrejte ne anen lindore te saj me Autostraden Tirane-Durres. Rrethimi i prones ne kufirin perendimor dhe jugor eshte me mur blloqe betoni me lartesi rreth 1.5 m, ndersa ne anen veriore dhe lindore me mur beton arme 1.0 m lartesi.Hyrja ne prone realizohet ne kufirin jug-lindor te saj. Mbi truall eshte ndertuar nje objekt 2 kate me sip.gjurme = 44.23 m2 (i cili eshte prishur se fundmi por nuk eshte hequr akoma nga dokumenti i pronesise). Zona ne te cilen ndodhet prona ka karakter kryesisht industrial dhe komercial.Ndertimet e zones jane kryesisht ndertesa me karakter industrial, komercial dhe tregtare si te tipit: kapanone dhe magazina industriale 1-2 kat, si dhe disa shtepi banimi.Infrastruktura rrugore eshte ne gjendje te mire teknike.   


  • Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   38,600,000 All në  30,000,000 All 

Prona ne fjale perbehet nga Truall dhe Ndertese. Prona ndodhet ne nje zone me reliev fushor, me akses te drejtperdrejte ne anen lindore te saj me Autostraden Tirane-Durres. Rrethimi i prones ne kufirin perendimor dhe jugor eshte me mur blloqe betoni me lartesi rreth 1.5 m, ndersa ne anen veriore dhe lindore me mur beton arme 1.0 m lartesi.Hyrja ne prone realizohet ne kufirin jug-lindor te saj. Mbi truall eshte ndertuar nje objekt 2 kate me sip.gjurme = 44.23 m2 (i cili eshte prishur se fundmi por nuk eshte hequr akoma nga dokumenti i pronesise). Zona ne te cilen ndodhet prona ka karakter kryesisht industrial dhe komercial.Ndertimet e zones jane kryesisht ndertesa me karakter industrial, komercial dhe tregtare si te tipit: kapanone dhe magazina industriale 1-2 kat, si dhe disa shtepi banimi.Infrastruktura rrugore eshte ne gjendje te mire teknike.   

Detaje

4 Dhoma

4560m² Sipërfaqje Trualli

30,000,000 Leke

1 Banjo

468m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

5028m² Sipërfaqja

2596 Zona Kadastrale

Okazion

Truall dhe ndertese ne Marikaj, Vore

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?