24.05.2019

Banka Blen

1 USD = 107.6 Leke

1 EUR = 120.7 Leke

1 GBP = 135.35 Leke

1 CAD = 78.09 Leke

1 CHF = 105.84 Leke

1 AUD = 72.2 Leke

24.05.2019

Banka Shet

1 USD = 110.6 Leke

1 EUR = 123.7 Leke

1 GBP = 141.35 Leke

1 CAD = 84.09 Leke

1 CHF = 111.84 Leke

1 AUD = 78.2 Leke

24.05.2019

Banka Blen

1 USD = 107.6 Leke

1 EUR = 120.7 Leke

1 GBP = 135.35 Leke

1 CAD = 78.09 Leke

1 CHF = 105.84 Leke

1 AUD = 72.2 Leke

24.05.2019

Banka Shet

1 USD = 110.6 Leke

1 EUR = 123.7 Leke

1 GBP = 141.35 Leke

1 CAD = 84.09 Leke

1 CHF = 111.84 Leke

1 AUD = 78.2 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen