Skip to main content

Bizneset Mikro: Debit Card

Me kartat pa kontakt Debit Visa dhe Mastercard, nga Raiffeisen Bank ju mund të kryeni blerje të shpejta dhe të thjeshta kudo dhe kurdo. Shoqëruesja perfekte me të cilën keni lirinë për pagesa në çdo POS, blerje online, depozitim/tërheqje në ATM.

1998937451

Kartat

MasterCard Debit Contactless

Karta e Debitit Mastercard e Raiffeisen Bank ju mundëson të përdorni paratë në çdo moment. Ju mund të tërhiqni para në cdo bankomat si dhe të kryeni pagesa në njësi shitjeje POS (Point of Sale) dhe Online (E-commerce). Keni mundësine të kryeni pagesa Contactless pa PIN (deri në 4,500 Lekë) në mënyrë të shpejtë e komode për blerje të vogla brenda vendit. Ju mund ta kërkoni nëse keni një llogari rrjedhëse në Raiffeisen Bank. Të gjitha veprimet e kryera në kartë regjistrohen në llogarinë tuaj në momentin e kryerjes së veprimit.

1998937451

Kartat

Visa Busines Debit Card Contactless

Ju prezantojmë Kartën më të re të Debitit nga Raiffeisen Bank. Bëjeni të përditshmen më të lehtë, zgjidh kartën e debitit. Ju mund të tërhiqni para në bankomat si dhe të kryeni pagesa në njësi shitjeje POS (Point of Sale) dhe online (E-commerce).

Mund ta kërkoni këtë kartë nëse keni një llogari rrjedhëse në Raiffeisen Bank.

RaiPay - HomePage

Kartë komode!

 • Një kartë komode që zë pak vënd në portofolin tuaj
 • 24/7 përdorim në ATM, POS & Internet, edhe kur banka është e mbyllur
 • Blerja me kartë është më e shpejtë se të paguash para në dorë
 • E lidhur me llogarinë tuaj rrjedhëse
 • Historik i të gjitha transaksioneve

Tani ju do te njoftoheni nepermjet SMS per transaksionet e kryera jashte vendit me karte debiti. 

Karta me shumë përfitime!

 • Aplikimi për kartën e parë PA KOMISION
 • Rinovimi i kartës PA KOMISION
 • Tërheqje dhe depozitim parash në ATM-të e Raiffeisen Bank PA KOMISION
 • Blerje në POS brënda territorit shqiptar PA KOMISION

Aplikimi për Debit Card

 • Aplikimi është i thjeshtë dhe i shpejtë
 • Mjafton një mjet identifikimi dhe një Llogari Rrjedhëse në Raiffeisen BankNe do t’ju njoftojmë me SMS sapo karta juaj të jetë gati.

Na kontakto në shërbimin tonë telefonik 24/7, për të marrë më shumë informacion.

Kartë e pranuar kudo!

 • 24/7 përdorim në të gjitha ATM-të dhe POS-et ku pranohet Mastercard/VISA
 • Mbi 1 milionë ATM & 1.2 milionë POS-e në të gjithë botën pranojnë kartën tuaj
 • Rreth 185 ATM dhe 1200 POS-e të Raiffeisen Bank në të gjithë Shqipërinë

Siguri me kartën tuaj!

 • Është kartë e sigurtë më teknologjinë e përparuar Chip & PIN. Kodi 4 shifror i PIN-it njihet vetëm nga ju.
 • Pagesat tuaja online janë më të sigurta me 3D Secure.
 • Më shumë siguri dhë lehtësi për pagesat që ju kryeni me kartën tuaj. Ju nuk duhet të lëvizni me shuma të mëdha parash në xhep.
 • Paratë tuaja janë të sigurta! Ju ka humbur karta, kërkoni menjëherë bllokimin e saj.
 • 24 orë në shërbimin tuaj me shërbimin e informacionit