Skip to main content

Biznesi SE : POS dhe Shërbimi E-commerce

Raiffeisen Bank ofron mundësinë e rritjes së biznesit tënd dhe përfitime tëtjera shtesë. 

Një mënyrë e rehatshme dhe tërheqëse për të gjithë klientët

Mund të bëni çfarëdo pyetjeje në numrin e kontaktit të bankës. Mund të bëni transaksione të personalizuara sipas llojit të biznesit tuaj: qira makine, hotele, restorante etj. Për informacione të mëtejshme ju lutem vizitoni degët tona ose kontaktoni menaxherin e llogarisë. 

Rrit shitjet
Kurseni para dhe kohë
Shërbim i teknologjisë më të fundit
Siguri dhe Risi

Shërbimi E-commerce

Pagesat me kartë nuk kanë më kufij! Kudo ku klientët e tu janë, ata do të kenë mundësinë të paguajnë për produktet dhe shërbimet tuaja.

Rrit shitjet
Kurseni para dhe kohë
Shërbim i teknologjisë më të fundit
Siguri dhe Risi

Shërbimi E-commerce ofrohet me protokollin e sigurisë 3D; VISA (VISA Secure) dhe Mastercard (SecureCode). Këto elementë rrisin sigurinë e pagesave dhe japin qetësi mendore për klientët. 

Zgjedhje e lehtë për kërkesat teknike të klientëve:     

  • Pagesa të rinovueshme me kërkesë
  • Opsioni i gjenerimit të pagesës me link.

Për informacion të mëtejshëm lutemi vizitoni degët tona ose kontaktoni menaxherin e llogarisë!