Skip to main content

Bizneset SE: Karta Biznesi

Me kartat pa kontakt Visa dhe Mastercard, nga Raiffeisen Bank ju mund të kryeni blerje të shpejta dhe të thjeshta kudo dhe kurdo.

Shoqëruesja perfekte me të cilën keni lirinë për pagesa në çdo POS, blerje online, depozitim/tërheqje në ATM.

Karta e Debitit

Me kartat pa kontakt Debit Visa dhe Mastercard, nga Raiffeisen Bank ju mund të kryeni blerje të shpejta dhe të thjeshta kudo dhe kurdo. Shoqëruesja perfekte me të cilën keni lirinë për pagesa në çdo POS, blerje online, depozitim/tërheqje në ATM.

Pagesa të shpejta pa kontakt
Tërheqje dhe depozitim në ATM
Blerje në çdo POS në Shqipëri dhe jashtë
1998937451

0 Komision për:

  • Tërheqje dhe depozitim në ATM Raiffeisen
  • Blerjet në POS brenda Shqipërisë
  • Rinovimin e Kartës
  • Ndryshimin e PIN në ATM

Karta e kreditit Business

Disa para ekstra zgjidhin punë gjithmonë! Jeta juaj lehtësohet me kartën e kreditit Mastercard nga Raiffeisen Bank. Paguani pa hezitim në dyqane ose online dhe shijoni plotësisht përfitimet e saj me skemat e bonusit, ofertat e cash-back përgjatë gjithë vitit.

Pagesa pa kontakt
Fleksibilitet në pagesat mujore
0 komision në çdo blerje në POS dhe Online
Karta shtesë (pa komision vitin e parë) deri në 3 persona
1998937451

Përfitimet tuaja

  • Plan pagesash me këste mujore 3, 6, 12, 18 dhe 24 muaj, me 0% interes
  • Si dhe 50% Ulje në komisionin e blerjes
  • Limit kredie ofruar nga Banka në dispozicionin tuaj në çdo moment
  • Perfitime nga ofertat tona cash-back

*Banka rezervon gjithmonë të drejtën të kërkojë dokumentacion shtesë në varësi të rastit