17.03.2023

Banka Blen

1 USD = 104.5 Leke

1 EUR = 111.6 Leke

1 GBP = 129.3 Leke

1 CAD = 77.1 Leke

1 CHF = 114.75 Leke

1 AUD = 70.7 Leke

17.03.2023

Banka Shet

1 USD = 110.5 Leke

1 EUR = 117.6 Leke

1 GBP = 132.3 Leke

1 CAD = 80.1 Leke

1 CHF = 117.75 Leke

1 AUD = 73.7 Leke

17.03.2023

Banka Blen

1 USD = 104.5 Leke

1 EUR = 111.6 Leke

1 GBP = 129.3 Leke

1 CAD = 77.1 Leke

1 CHF = 114.75 Leke

1 AUD = 70.7 Leke

17.03.2023

Banka Shet

1 USD = 110.5 Leke

1 EUR = 117.6 Leke

1 GBP = 132.3 Leke

1 CAD = 80.1 Leke

1 CHF = 117.75 Leke

1 AUD = 73.7 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu