Skip to main content

Bizneset SE: Business Cards

Me kartat pa kontakt Debit Visa dhe Mastercard, nga Raiffeisen Bank ju mund të kryeni blerje të shpejta dhe të thjeshta kudo dhe kurdo. Shoqëruesja perfekte me të cilën keni lirinë për pagesa në çdo POS, blerje online, depozitim/tërheqje në ATM.

Pagesa pa kontakt deri në 4,500 LEKË/ Vetëm brenda vendit
Tërheqje dhe depozitim në ATM
Blerje në çdo POS në Shqipëri dhe jashtë
1998937451

0 Komision për:

  • Tërheqje dhe depozitim në ATM Raiffeisen
  • Blerjet në POS brenda Shqipërisë
  • Rinovimin e Kartës
  • Ndryshimin e PIN në ATM