Skip to main content

Biznesi SE: Karta e kreditit "Business"

Disa para ekstra zgjidhin punë gjithmonë! Jeta juaj lehtësohet me kartën e kreditit Mastercard nga Raiffeisen Bank. Paguani pa hezitim në dyqane ose online dhe shijoni plotësisht përfitimet e saj me skemat e bonusit, ofertat e cash-back përgjatë gjithë vitit.

Pagesa pa kontakt deri në 4,500 LEK
Fleksibilitet në pagesat mujore
0 komision në çdo blerje në POS dhe Online
Karta shtesë (pa komision vitin e parë) deri në 3 persona
1998937451

Përfitimet tuaja

  • Plan pagesash me këste mujore 3, 6, 12, 18 dhe 24 muaj, me 0% interes
  • Si dhe 50% Ulje në komisionin e blerjes
  • Limit kredie ofruar nga Banka në dispozicionin tuaj në çdo moment
  • Perfitime nga ofertat tona cash-back

*Banka rezervon gjithmonë të drejtën të kërkojë dokumentacion shtesë në varësi të rastit