Oferta Booking.com

Paguaj hotelin me kartën Raiffeisen Bank dhe përfito 10% zbritje 

 

Raiffeisen Bank në bashkëpunim me Booking.com vjen me një ofertë fantastike për të gjithë kartëmbajtësit e vet.

Nëse rezervon dhe paguan një hotel, një apartament ose një shtëpi pushimi në booking.com duke përdorur kartën Visa ose MasterCard nga Raiffeisen Bank, përfiton 10% zbritje të vlerës totale në cilindo nga hotelet që mund të rezervohen në booking.com.

Kjo ulje do të aplikohet pas largimit tuaj nga hoteli nëpërmjet rimbursimit në llogarinë tuaj të kartës.

 

Si përfitohet ky kthim i vlerës?

HAPAT:

  • Kliko në adresën booking.com nga faqja e raiffeisen.al dhe zgjidh hotelin që dëshiron.
  • Kryej rezervimin e hotelit në datat e dëshiruara me kartën Visa ose MasterCard të Raiffeisen Bank.
  • Pasi të kryeni udhëtimin dhe të largoheni nga hoteli banka Raiffeisen njoftohet për qëndrimin tuaj dhe booking.com nis procesin e kthimit të vlerës së përfituar.

 

Faqet më të vizituara