Skip to main content

Kartat: Qëndro me Booking.com

Paguaj hotelin me kartën Raiffeisen Bank dhe fito një ulje prej 4% të çmimit.

Zbritje e menjëhershme 4%

Nëse rezervon dhe paguan një hotel, një apartament ose një shtëpi pushimi në booking.com duke përdorur kartën Visa ose Mastercard nga Raiffeisen Bank, përfiton 4% zbritje nga vlera që paguan në hotelet që mund të rezervohen në booking.com.

Kjo zbritje aplikohet menjëherë në momentin që jeni duke kryer rezervimin dhe pagesën e hotelit.