Oferta Booking.com

Rezervoni pushimet tuaja per kete fundvit!

Kurseni të paktën 15% për pushimet, kur rezervoni deri më 3 Janar 2023.

 

Në këtë fundvit, Raiffeisen Bank në bashkëpunim me booking.com ju ofron 15% zbritje në destinacionet e përzgjedhura!

Për më shumë, nëse rezervon dhe paguan një hotel, një apartament ose një shtëpi pushimi në booking.com duke përdorur kartën Visa ose MasterCard nga Raiffeisen Bank deri ne 31 Dhjetor 2022, përfiton 4% kthim të vlerës që paguan në hotelet që mund të rezervohen në booking.com.

Kjo ulje do të aplikohet pas largimit tuaj nga hoteli nëpërmjet rimbursimit në llogarinë tuaj të kartës.

 

Si përfitohet ky kthim i vlerës?

HAPAT:

 Kliko në adresën booking.com nga faqja e Raiffeisenbank.al dhe zgjidh hotelin që dëshiron.

 Kryej rezervimin e hotelit në datat e dëshiruara me kartën Visa ose MasterCard të Raiffeisen Bank.

 Pasi të kryeni udhëtimin dhe të largoheni nga hoteli banka Raiffeisen njoftohet për qëndrimin tuaj dhe nis procesin e kthimit të 4% të vlerës.

 

Faqet më të vizituara