Skip to main content

Kartat: Bëj dhuratat emocionuese realitet

Apliko për kartë krediti sot, inspirohu për pasionin tend nesër. 

  • 0 komision vjetor për vitin e pare
  • 10% kthim për blerjet deri në 31 Korrik

Përfito tani me kartën e kreditit Raiffeisen

Oferta është e vlefshme vetëm për kartë krediti të re, brenda periudhës 1 Maj - 30 Qershor 2024. 

Vlera maksimale e kthimit është deri në 10,000 Lek/100 Eur.

0 komision vjetor për vitin e pare

10 % kthim për blerjet deri në 31 Korrik

digitals

Bëj kohën cilësore së bashku realitet

Përjetoni komoditet financiar me kartën tonë standarde të
kreditit:

  • 0% komision për pagesat në POS dhe Online
  • Pagesa me këste me 0% interes
  • Aksesorët SmartPayDeri në tre Karta Krediti shtesë
  • Deri në 45 ditë periudhë pagese pa interes
  • Verifikim i balancës dhe transaksioneve në kohë reale nëpërmjet platformës digjitale Raiffeisen On

Bashkoju Raiffeisen

Do të dish si është përvoja bankare me ne? Zbulo sa e thjeshtë është të bëhesh klient. Hap llogari online nga Raiffeisen ON ose me ndihmen e ekspertëve tanë në pak minuta.