Mastercard Debit Contactless

Karta e parë Contactless dhe më e re Mastercard Debit e ofruar nga Raiffeisen Bank Albania ju ofron nje bote te re perfitimesh:

Ju mund te te kryeni Pagesa Contactless pa PIN (deri në 2,000 Lekë) në mënyrë të shpejtë e komode për blerje të vogla brenda dhe sidomos jashtë vendit.

Kjo karte mund te lidhet me llogari ne euro ose ne leke.

Design-i terheqes, printim me reliev, vlefshmeria 4-vjecare dhe pranueshmeria kudo ne bote (kerkoni per logon MasterCard) e bejne nje nder produktet qe nuk duhet te mungoje ne portofolin tuaj.

Funksionalitetet e ofruara me këtë kartë janë:

 • Tërheqje me kartë në ATM në Shqipëri dhe jashtë vendit
 •  Pagesa në pika shitje në Shqipëri dhe jashtë vendit (contactless & contact)
 •  Depozitim parash në ATM
 •  Ndryshim të PIN-it në ATM pa komision
 • Kjo kartë është e sigurt, CHIP & PIN si dhe me shërbimin e sigurisë SecureCode për    pagesat në Internet.

Aplikimi për kartën e parë PA KOMISION

 •  Rinovimi i kartës PA KOMISION
 •  Tërheqje parash në ATM-të e Raiffeisen Bank PA KOMISION
 •  Blerje në POS brenda territorit Shqiptar PA KOMISION

Aplikimi për Kartë Debiti

 • Aplikimi është i thjeshtë dhe i shpejtë
 • Mjafton një mjet identifikimi dhe një Llogari Rrjedhëse ne Leke apo ne Euro në Raiffeisen Bank
 • Ne do t’ju njoftojmë me SMS sapo karta juaj të jetë gati.

 

Na kontaktoni në Shërbimin telefonik 24/7, për të marrë më shumë informacion.

Ju ftojmë të aplikoni për këtë kartë të re terhëqëse pranë degës më të afërt!