Eshtë e shpejtë, e sigurt dhe e thjeshtë!

Me Kredinë Ekspres ju mund të siguroni mobilim bashkëkohor, pajisje elektroshtëpiake ose Laptopin e preferuar pa u shqetësuar për paratë. Raiffeisen Bank ju mundëson financimin e produkteve që dëshironi brenda në dyqan, pa qenë e nevojshme të shkoni pranë sporteleve të bankës. Vizitoni dyqanet NEPTUN Shops, GOTECH, GLOBE, AZA Electronic, iStream - Apple Store, Dyqanet Smart Point, STUDIO MODERNA (Top Shop) dhe dyqanet Vodafone dhe ju mund të bëni tuajat një ose disa produkte që tregtohen aty në një kohë rekord.

Kushtet

Afati i Kredisë

Deri në 4 vjet

Shuma e Kredisë

Min: 10.000 lekë - Max 300.000 lekë

Financimi i Bankës

deri në 100 %

Dokumentat e nevojshme

Dokument identifikimi Personal

Nr telefoni

Dokumenta të tjerë sipas rastit p.sh Vërtetim Pune, ose Fletë Tatimi

*Në rastet kur Norma Bazë e interesit ka vlerë negative, banka në kalkulimin e interesit do ta konsiderojë me vlerë
Llogaritja e këstit është bërë për klientët të cilët marrin pagën pranë bankës sonë.

Zbulo më shumë

Llogaritësi

Plani i amortizimit të kredisë RSF