Kredi Ekspres RSF

Eshtë e shpejtë, e sigurt dhe e thjeshtë!

Me Kredinë Ekspres ju mund të siguroni mobilim bashkëkohor, pajisje elektroshtëpiake ose Laptopin e preferuar pa u shqetësuar për paratë. Raiffeisen Bank ju mundëson financimin e produkteve që dëshironi brenda në dyqan, pa qenë e nevojshme të shkoni pranë sporteleve të bankës.Vizitoni dyqanet Neptun, Shpresa AL Computer, Globe, Gotech, AZA Electronics, Brunes, Vip Saloti, Megatek, Lobby Home, Luxury Bedding, Ndertim Prodhim Kruja, Kiss Dent, Niklovani Cela në Lushnje dhe ju mund të bëni tuajat një ose disa produkte/shërbime që tregtohen aty në një kohë rekord.

Kushtet

Afati i Kredisë

Deri në 4 vjet

Shuma e Kredisë

Min: 10.000 lekë - Max 500.000 lekë

Financimi i Bankës

deri në 100 %

             Norma e Interesit

                                                                                                                                                 

Interesi i Bonove të Thesarit 12-mujore + 11.9% për klientët që marrin pagën pranë Raiffeisen Bank           

                                                                                                                                            Interesi i Bonove të Thesarit 12-mujore + 16.9% për klientët që nuk e marrin pagën pranë Raiffeisen Bank

      Komisioni i Administrimit

                                                                                                                                                       3000 ALL për klientët që e marrin pagën pranë Raiffeisen Bank                

                                                                                                                                        5% e shumës së kredisë për klientët që nuk e marrin pagën pranë Raiffeisen Bank

Dokumentat e nevojshme

Dokument identifikimi Personal

Nr telefoni

Nje number llogarie prane RBAL

Dokumenta të tjerë sipas rastit p.sh Dokument per te ardhurat etj.

 

 

*Interesi i Bonove të Thesari 12-mujore rezulton nga ankandet e zhvilluara, rezultatet e të cilave shpallen në të njëjtën ditë të organizimit të ankandit dhe publikohen në faqet respektive të Ministrisë së Financave dhe Bankës së Shqipërisë.

Për më shumë informacion kontaktoni bankierin personal në degën më të afërt të Raiffeisen Bank ose telefononi në numrin e kontaktit +355 4 2381381.

Zbulo më shumë

Llogaritësi

Plani i amortizimit të kredisë RSF

Faqet më të vizituara