Kredi Ekspres RSF

Eshtë e shpejtë, e thjeshtë dhe e sigurt!

Me Kredinë Ekspres ju mund të siguroni mobilim bashkëkohor, pajisje elektroshtëpiake ose laptopin e preferuar pa u shqetësuar për paratë. Raiffeisen Bank ju mundëson financimin e produkteve që dëshironi brenda në dyqan, pa qenë e nevojshme të paraqiteni pranë sporteleve të bankës. Vizitoni dyqanet Neptun, Shpresa AL Computer, Globe, Gotech, AZA Electronics, Brunes, Best Seller, Vip Saloti, Megatek, Lobby Home, Luxury Bedding, Ndertim Prodhim Kruja, Kiss Dent, Niklovani Cela në Lushnje dhe ju mund të bëni tuajat një ose disa produkte/shërbime që tregtohen aty në një kohë rekord.

Kushtet

Afati i Kredisë

Deri në 4 vjet

Shuma e Kredisë

Min: 10.000 lekë - Max 500.000 lekë

Financimi i Bankës

deri në 100 %

  Norma e Interesit

                                                                                                                                                 

             

Interesi i Bonove të Thesarit 12-mujore + 11.9% për klientët që marrin pagën pranë Raiffeisen Bank           

             

Interesi i Bonove të Thesarit 12-mujore + 16.9% për klientët që nuk e marrin pagën pranë Raiffeisen Bank

      Komisioni i Administrimit

2% e shumes se financuar

Dokumentat e nevojshme

Dokument identifikimi Personal

 

 

 

 

 

*Interesi i Bonove të Thesari 12-mujore rezulton nga ankandet e zhvilluara, rezultatet e të cilave shpallen në të njëjtën ditë të organizimit të ankandit dhe publikohen në faqet respektive të Ministrisë së Financave dhe Bankës së Shqipërisë.

 

Për më shumë informacion kontaktoni bankierin personal në degën më të afërt të Raiffeisen Bank ose telefononi në numrin e kontaktit +355 4 2381381.

Zbulo më shumë

Llogaritësi

Plani i amortizimit të kredisë RSF

Faqet më të vizituara