Kredi për Blerje Shtëpie

Shtëpia është një nga gjërat më të rëndësishme në jetë, ndaj ky moment duhet të jetë një eksperiencë e bukur.

Ne punojmë cdo ditë për të ofruar shërbimin më të mirë, nëpërmjet proceseve të thjeshta dhe inovatore dhe këshillimit financiar nga bankierët më të mirë në treg!

Tashmë Banka Raiffeisen ofron financim deri në 100% të vlerës së shtëpisë tuaj!

Ju ftojmë të vizitoni degën tuaj më të afërt për më shumë detaje!

Kredia për Shtëpi nga Raiffeisen Bank ju mundëson:

-të plotësoni ëndrrën tuaj për të blerë një shtëpi

-të gjeni dhe mobiloni shtëpinë tuaj nëpërmjet bashkpunimeve  që banka ka me kompanitë më të njohura në treg

-të aplikoni online ose në cdo degë të Raiffeisen Bank

-të këshilloheni nga stafi më i kualifikuar në treg

Rrugëtimi Juaj ne Raiffesen Bank!

 

  •   
  •   

 

 

Zbulo më shumë

Llogaritesi

Llogaritësi i kësteve mujore

Faqet më të vizituara