Paketa për çdo nevojë

Së bashku mund ta kthejmë rrugëtimin tuaj në Raiffeisen në një eksperience unike. Ne ofrojmë mënyra bankingu sa inovatore, ashtu edhe të thjeshta në përdorim, të gjitha të konceptuara për të lehtesuar jetën tuaj.

Në varësi të nevojave tuaja për produkte dhe shërbime bankare ju mund të  zgjidhni Llogarinë Rrjedhëse apo Paketat tona me produkte dhe shërbime preferenciale.

 

  • Raiffeisen Start është një paketë e përshtatur për nevojat e individëve që ndjekin studimet e larta dhe i përkasin moshës 18-25 vjeç. Paraqitu me ID dhe vërtetim studenti për të aplikuar në degët tona! Suksese!

 

  • Paga Progres është paketa e përshtatur për punonjësit që marrin pagën në Bankën Raiffeisen. Paraqitu vetëm me ID për të aplikuar në degët tona!

 

  • Raiffeisen DIGI është paketa e përshtatur për klientët të cilët janë të apasionuar pas shërbimeve dixhitale, teknologjisë dhe inovacionit. Paraqitu vetëm me ID për të aplikuar në degët tona!

 

  • Raiffeisen Progres është paketa përshtatur për klientë që përdorin njëkohësisht sportelet e bankës dhe kanalet dixhitale. Paraqitu vetëm me ID për të aplikuar në degët tona!

 

  • Raiffeisen Relaks është një paketë e përshtatur për nevojat e individëve që kanë dalë në pension. Paraqitu me ID dhe vërtetim pensioni për të aplikuar në degët tona!

Faqet më të vizituara