Të rinjtë

Të Rinjtë – Ju ndihmojmë të ndërtoni jetën tuaj

Karriera juaj e re sapo ka filluar dhe bashkë me të rriten nevojat dhe pritshmëritë tuaja. Ndoshta jeni duke planifikuar të ndërtoni jetën tuaj, po bëheni më shumë të pavarur, por kjo shoqërohet me përgjegjësi më të mëdha ndaj jush, pasi tashmë do të administroni vetë të ardhurat dhe shpenzimet tuaja.

Raiffeisen Bank ju mbështet në nevojat bankare dhe ju këshillon të manaxhoni sa më mirë financat tuaja.

Ne i përshtatemi ndryshimeve në jetën tuaj!

Të apasionuar pas elektronikës dhe inovacionit?

Dëshironi mënyra të reja dhe komode bankingu? Dëshironi të kontrolloni dhe veproni me paratë tuaja në çdo moment dhe në çdo vend?

Të gjitha këto janë të mundura me platformën e re dixhitale Raiffeisen ON. Mjafton të hyni në bankën virtuale Raiffeisen dhe mund të kryeni transferta, pagesa në çdo kohë dhe kudo që ndodheni nga kompjuteri ose telefoni juaj celular.

Ju pëlqejnë udhëtimet?

Por planifikimi për aventura dhe udhëtime kërkon kohë dhe para...

Këshilla jonë:

  • Kurseni rregullisht në baza mujore me qëllim realizimin e objektivit tuaj.
  • Përdorni Kartën e Kreditit për të kryer pagesa dhe blerje në të gjithë botën pa qenë e nevojshme të përdorni para cash. Ju do të ndiheni të sigurt në udhëtimet tuaja kudo që ndodheni.

Ëndërroni një makinë personale?

Të kesh një makinë personale do të thotë pavarësi, fleksibilitet dhe komoditet.

Këshilla jonë:

  • Kredi personale
  • Qera financiare për makina

Po bëheni gati për të jetuar në mënyrë të pavarur?

Një vendimmarrje e tillë është një hap shumë i rëndësishëm dhe emocionues. Tashmë ju do të keni përgjegjësi të reja dhe shpenzime të cilat duhet ti manaxhoni me kujdes.

Konsideroni mbështetjen tonë:

  • Kredi konsumatore

Faqet më të vizituara