Prona në shitje

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected]

Kërkoni

ALL ALL

Truall dhe ndertese ne Qerret, Kavaje

Qerret, Kavaje

10
dhomat

7
Banjo

5476m²
Sipërfaqja

Prona ne fshatin Qerret te qytetit te Kavajes kategorizohet si Are + Truall dhe Ndertese, me siperfaqe respektive: siperfaqe totale 5350 m2, truall me siperfaqe 300 m2 dhe ndertese126 m2

Ajo eshte e vendosur ne nje largesi rreth 1,9 km nga kryqezimi i rruges kryesore te fshatit me superstraden Durres - Kavaje, ne vendin ku ndodhet Shkolla 9 vjeçare e Qerretit.

Perfshihet ne zonen e banuar qe ndodhet  mbi Perroin e Leshniqes, ne nje distance rreth 1 km larg saj. 

Prona shtrihet ndermjet rruges kryesore te Qerretit dhe rruges se brendshme te tij.

Zona ku shtrihet prona eshte zone fshati me banesa te tipit vile te rrethuara me oborre te gjelberuar si dhe me toka are perreth tyre me zhvillime te dukshme te ndertimeve te reja rezidenciale.

Territori i prones  rrethohet me rrjete teli dhe rrethim me mur me blloqe betoni. 

Oborri para baneses eshte shtruar me zhavorr dhe eshte sistemuar  me shtrese betoni dhe gjelberim. 

Ndertesa eshte 2 kateshe e vendosur ne pjesen ballore te prones e realizuar me konstruksion beton arme, e mbuluar me solete, me fasada te suvatuara dhe te lyera nga jashte. 

Kati perdhe eshte i perbere nga nje dhome e perbashket ngrenje e gatimi, 2 dhoma ndenje, 1 dhome gjumi, 1 dhome ambient sherbimi, nje tualet, korridor ku kane dalje te gjitha ambjentet, si dhe veranda ne hyrje.

Kati i pare komunikon nepermjet shkalleve te jashtme te shtruara me beton qe jane te vendosura ne pjesen veriore te nderteses. 

Eshte i perbere nga 6 dhoma tip, me dimensione 3.80x 3.60m, secila e pajisur me tualet. Te gjitha keto dhoma lidhen nepermjet nje korridori te perbashket, i cili me tej lidhet me veranden qe ndodhet ne pjesen perendimore te nderteses. 

Ky kat funksionon si hotel sezonal per akomodimin e pushuesve gjate sezonit veror. Kjo per faktin se pozicioni i prones eshte favorshem per zhvillimin e ketij aktiviteti per aresye te afersise me vijen bregdetare, qe ndodhet afro 800m ne perendim te prones.

Prona eshte pjese e nje zone fshati, e cila eshte e formuar me infrastrukturen nevojshme rrugore dhe te sherbimeve.

Zona pershkohet nga rruga kryesore Qerret-Plazh, ne te dy krahet e se ciles jane perqendruar ndertimet e zones.

 

 • Cmimi: 14,500,000 Leke

 

Truall dhe ndertese ne Badelonje, Permet Shitur

Badelonje,Permet

631.88m²
Sipërfaqja

Nëpërmjet rrugës dytësore, në një distancë prej rreth 100 m, prona ka akses në rrugën Nacionale “Përmet-Leskovik”, e cila është e shtruar dhe e asfaltuar, me 1 korsi në secilin drejtim, kjo e ben infrastrukturen e prones shume te favorshme.Ajo është Truall me siperfaqe 544 m2 dhe një ndërtesë me siperfaqe 87.88, 2 kateshe e ndërtuar me konstruksion me skelet betonarme, mure ndarës dhe perimetral prej tulle të lehtësuar dhe soletë ndërkati betonarme. Fasada e ndërtesës është e suvatuar dhe e lyer, e ndërthurur me vetrata duralumini.Ndërtesa aktualisht nuk është e vënë në shfrytëzim, por më parë ka funksionuar si Ambjent komercial, Bar-Restorant+Hotel.

Kati përdhe i ndërtesës ka një sipërfaqe të matur në terren prej 205 m2 dhe të regjistruar prej 87.88 m2. Ky kat ka destinacion përdorimi si Njësi Shërbimi, Bar-Restorant.

Kati i parë i ndërtesës ka një sipërfaqe të matur në terren prej 248 m2. Ky kat ka destinacion përdorimi si Dhoma Hoteli por aktualisht është pa funksion.

Veranda është e shtruar me pllaka guri në formën e mozaikëve dhe është e rrethuar me kangjëlla metalike me ngjyrë jeshile.Ndërtesa objekt vlerësimi është e lidhur me rrjetin kryesor të shpërndarjes së Energjisë Elektrike, rrjetin e kanalizimeve si dhe rrjetin e shpërndarjes së ujit të pijshëm.

Truall dhe ndertese ne Cangonj, Devoll

Fshatin Cangonj, Devoll, buzë rrugës nacionale “Korcë-Bilisht”


Sipërfaqja

Prona ndodhet rreth 800 m në anën veriperëndimore qendrës së banuar të Fshatit Cangonj. Ajo është një ndërtesë 1 kateshe e ndërtuar me konstruksion me skelet betonarme, mure ndarës dhe perimetral prej tulle të lehtësuar dhe soletë ndërkati betonarme. Fasada e ndërtesës është e suvatuar dhe e lyer.Ndërtesa ka funksionuar si Ambjent komercial.Një pjesë e truallit përreth ndërtesës është i shtruar me pllaka betoni me element të thjeshtë dekorativ ndersa pjesa tjeter eshte i mbuluar me gjelberim. Aksesi në pronë, realizohet në anën veriperëndimore të truallit nëpërmjet rrugës nacionale “Korcë-Bilisht”, e cila është e shtruar dhe e asfaltuar.

 

 • Cmimi:  3,000,000 Leke

Are Berdice e Mesme Shkoder

Berdice e Mesme, Shkoder

7997m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 7997m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 2,000,000 Leke
 • Adresa: Berdice e Mesme,Shkoder

Parcela paraqitet me forme te rregullt drejtkendore ne plan, me dimensione mesatare rreth 180m x 44m, rreth 250m larg, ne anen lindore, te lumit Buna.Parcela eshte pa rrethim, e hapur nga te gjitha anet dhe ka komunikim direkt me rrugen e brendshme te zones.Zona ku perfshihet prona eshte nje zone fshati, kryesisht me parcela toke are kombinuar me ndertesa te ulta banimi te pozicionuara kryesisht ne anen lindore te prones.

 

 

 

Apartament Fier

Lagjia: 8 Shkurti, Fier ( rreth 130m në veri-perëndim të shkollës 9- vjeçare “Kristaq Shtëmbari ”)

3
dhomat

1
Banjo

70.41m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Apartament
 • Sip.totale: 70.41 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 2,800,000 Leke
 • Adresa: Lgj. "8 Shkurti", Fier

Prona ka komunikim të mirë me rrugë.Ajo është pjesë e një kompleksi pallatesh 5 katëshe të ndërtuara në vitet ’80 të vendosura pranë anës veriore të rrugës “Skënderbeu”,që përbën edhe unazën veriore të qytetit të Fierit.Zona ku ndodhet eshte atraktive me përdorim miks, kryesisht rezidenciale ekonomikisht e qëndrueshme e një niveli ekonomik mesatar me vlera stabël të pronës.Nga brenda apartamenti përbëhet nga një dhomë ndenje, dy dhoma gjumi, një tualet , një ballkon i gjatë i orientuar nga veriu, si edhe një korridor në hyrje të tij.Dyshemeja ishte e shtruar me pllaka gresi , me ngjyrë të hapur dhe e veshur me plintuese,përgjatë gjatësisë perimetrale të mureve të ambienteve të brendshme. Muret anësore dhe tavanet ishin të suvatuar dhe të lyer, pjesërisht të dekoruar me elemente gipsi në dhomën e ndenjes. Dritaret ishin me profile druri tek xham mengjyrë të bardhë,të pajisura me kangjella siguruese. Dyert e brendshme ishin druri ekzistuese,të lyera me bojë vaji, pjesërisht të kombinuara me xham, kurse dera e jashtme ishte e blinduar, e sigurtë me ngjyrë kafe. Tualeti ishte i shtruar dhe i veshur me pllaka gresi dhe kishte të montuar paisjet hidrosanitare,wc, bide, lavaman. Dera e tij ishte duralumini,me ngjyrë kafe,e kombinuar me xham akulli. Ventilimi dhe ndriçimi i tij realizohet në mënyrë natyrale, përmes një dritareje duralumini që del në fasadën lindore të pallatit, me ngjyrë të bardhë,tek xham.

Are Berdice te Mesme Shkoder

Berdice e Mesme, Shkoder

4208m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 4208 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 1,100,000 Leke
 • Adresa: Berdice e Mesme,Shkodër

Parcela paraqitet me forme te rregullt drejtkendore ne plan, me dimensione mesatare rreth 220m x 20m,  pa rrethim, e hapur nga te gjitha anet. Pozicionohet ne nje distance prej rreth 650m larg, ne vije ajrore, ne anen perendimore te rruges nacionale Shkoder – Velipoje, dhe rreth 200m larg, ne anen lindore, te lumit Buna.Parcela ka akses direkt me rrugen e brendshme te zones, qe kalon ne anen verilindore te saj, dhe qe e lidh ate me rrugen nacionale Shkoder – Velipoje.Ne zonen perreth prones mbizoteron karakteri bujqesor dhe rezidencial me banesa individuale 2-3 kateshe.

 

Kullote Virua Gjirokaster

Virua, Gjirokaster

1500m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Kullotë
 • Sip.totale: 1500 m2
 • Dokument Pronësie: Vërtetim Hipotekor
 • Cmimi: 4,800,000 Leke
 • Adresa: Virua,Gjirokasër

Prona ndodhet në një zonë rurale me përdorim miks: me shtëpi të reja një dhe dy katëshe, me bare dhe restorante, si dhe me mjaft toka të lira buqjësore & kullota, pjesërisht të mbjella me
kultura bujqësore.Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Kështu nëpërmjet rrugës hyrëse që kalon në veri tësaj, prona lidhet pak metra në lindje direkt me rrugën nacionale Tepelenë – Gjirokastër e cilaështë e asfaltuar, kurse rruga hyrëse e brendshme është e shtruar me çakëll, lehtësisht të aksesueshme. Prona aktualisht, është kthyer në një truall i cili është zhvilluar me një kompleks sportiv: me ndërtesë 3-kat dhe dy fusha sporti.

Kullote Virua Gjirokaster

Virua Gjirokaster,

3500m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Kullotë
 • Sip.totale: 3500 m2
 • Dokument Pronësie: Vërtetim Hipotekor
 • Cmimi: 5,200,000 Lekë
 • Adresa: Virua,Gjirokastër

Prona ndodhet në një zonë rurale me përdorim miks: me shtëpi të reja një dhe dy katëshe, me bare dhe restorante, si dhe me mjaft toka të lira buqjësore & kullota, pjesërisht të mbjella me
kultura bujqësore.Aksesi në pronë realizohet direkt nga rruga hyrëse e brendshme e zonës. Prona është e pajisur me të gjithë infrastrukturën e nevojshme për llojin e saj keshtu qe ka mundësi të furnizohet me energjie elektrike dhe ujë nga rrjeti kryesor i zonës.Pranë pronës ka ndërtime të reja dhe bizeset e ndodhura prane pronës mund te kene nevojë për te zgjeruar hapesirat për ushtrimin e bisnesit të tyre.

Godine industriale + truall + makineri ne Ndroq, Tirane

Ndroq, Tirane (100 m larg gjimnazit Sadi Nuri)

6586m²
Sipërfaqja

Prona eshte e perbere nga 1900 m2 ndertesa (godine industriale) dhe 4686 m2 troje. 

Ndërtesat jane pjese e një godine Indsutriale me seksione 1 dhe 2 kateshe, e cila eshte e ndertuar me konstruksion mbajtes me skelet betonarme, mure tulle dhe mbulese me konstruksion metalik dhe cati me tjegulla.

Ndertesa  aktualisht funksionon së bashku me ndertesen kufitare dhe ka funksionuar si fabrike perpunimi vaji. 

Trojet  perreth ndërteses jane pjeserisht të shtruar me beton dhe pjeserisht të trajtuar me materiale inerte.

Infrastrukura e zones ne te cilen ndodhet prona eshte e mire. Rruget kryesore  të zones jane te shtruara dhe te asfaltuara. Pronat kanë akses në rrugën dytësore, që kalon në anën lindore të pronave, e cila eshte  pjesërisht e trajtuar me materiale inerte.

Cmimi    34,600,000 Leke

Cmimi i makinerive te vajit   11,060,000 Leke

Truall dhe ndertese ne Gjirokaster

Lagja Punetore, Gjirokaster

4
dhomat

1
Banjo

842.06m²
Sipërfaqja

Ndertesa eshte 2- kateshe dhe shtrihet buzë rrugës hyrëse “Reshat Isufati” e cila kalon në lindje të pronës dhe rreth 500 m në perëndim të rrugës nacionale.Trualli i pronës eshte në gjëndje te mire  mirëmbajtjeje, përgjithësisht i sistemuar, i shtruar me beton, nga porta hyrëse deritek shtëpia dhe kjo rrugë në të dyja anët e saj ka bordura betoni, të cilat vijojnë të rriten në lartësi dhe janë me mure guri, dhe pjesa tjetër e oborrit është mbjellë pjesërisht me gjelbërim dhe pemë frutore & hardhi.

1. Kati përdhe përbëhet nga një ambjenti i ndenjes me aneks, dy dhoma gjumi, dy depo, një banjo, një korridor, si dhe kafazi i shkallëve të brendshme, të cilin lidhin katin përdhe me katin e parë.

2. Kati parë aksesohet përmes shkallëve të brendshme dhe përbëhet nga dy dhoma gjumi, korridori me kafazin e shkallëve, si dhe një verandë e jashtme e madhe.

Dyshemeja eshte e shtruar me pllaka gresi dhe ishte e pajisur me plintuse përgjatë gjithë gjatësisë perimetrale të mureve të ambienteve të brendshme. Dyert e brendshme jane druri ekzistuese të lyera me bojë vaji dhe të kombinuara me xham akulli,në gjëndje mesatare mirëmbajtjeje.Paisjet e kuzhinës jane druri dhe paraqiteshin në gjëndje mesataremirëmbajtjeje. Dritaret jane me profile duralumini tek xham me ngjyrë të bardhë.Tualeti eshte i shtruar dhe i veshur me pllaka gresi  dhe ishte i kompletuar me wc, pllakë dushi dhe lavaman.

 • Cmimi: 3,500,000 Leke

Faqja 12 nga 14 faqe ‹ First  < 10 11 12 13 14 >