Are Pllane Lezhe


  • 1
  • 2
  • 3

Karakteristikat

5576m²
Sipërfaqja

5576m²
Sipërfaqje Ndertese

2995
Zona Kadastrale

Përshkrimi

  • Lloji i Pasurisë: Are
  • Sip.totale: 5576 m2
  • Cmimi: 1,597,000 Leke
  • Adresa: Pllane,Lezhe

Prona e tipit toke are ka siperfaqe 5576 m2 dhe ndodhet në zonen e fshatit Pllanë, te rrethit Lezhe, rreth 2km, ne vije ajrore nga qyteti i Milotit.Ajo është e pozicionuar 1.5 km nga rruga nacionale Tirane-Shkoder dhe 0.8 km nga rruga nacionale Milot-Lezhë.Ara paraqitet ne gjendje natyrale me bar, pa investime sistemimi mbi te.Zona përreth pronës është nje zonë fshati ku kombinohen parcelat e tokes are me  banesa 1 e 2 kateshe.Rreth 170m ne vije ajrore, ne anen jugore kalon lumi Mat.

Vendondodhja

Fshati Pllane, Lezhe