Skip to main content
A young joyful couple is with their daughter in the cinema, watching an exciting movie.

Kartat: Bëji emocionet e kinemasë realitet!

Bli një biletë me kartë Visa Debit Card nga Raiffeisen Bank dhe përfito biletën e dytë falas!

E mërkura e kinemasë

Për të gjithë klientët aktual ose të rinjtë që do të aplikojnë në vijim për një kartë debiti Raiffeisen Bank të VISA dhe që do të paguajnë me këtë kartë një biletë kinemaje në Cineplexx çdo të mërkurë, biletën e dytë e përfitojnë falas!

Mos e humbisni mundësinë për të ndjekur aventurat e heronjve tuaj të preferuar të filmave në ekranin e madh në Cineplexx çdo të mërkurë dhe të përfitoni nga të gjitha avantazhet që ju ofron Raiffeisen Bank dhe Visa!

Zgjidhni filmin tuaj të preferuar nga oferta e Cineplexx, paguani biletën me kartën e debitit Visa nga Raiffeisen Bank dhe shijoni emocionet e kinemasë në praninë e personit tuaj special. Kujdes! Oferta është e vlefshme çdo të mërkurë deri më datë 15 Qershor 2024.

 

Kujdes! Oferta është e vlefshme çdo të mërkurë deri më datë 15 Qershor 2024.