Karta Debiti VISA

VISA Contactless

Ju prezantojmë Kartën më të re të Debitit VISA nga Raiffeisen Bank

Bëje të përditshmen më të lehtë, zgjidh karten e debitit.

Komoditeti i Kartave të Debitit, tashmë Pa Kontakt

 • Pagesa Contactless në mënyrë të shpejtë e komode për blerje të vogla brenda dhe jashtë vendit. Brenda vendit deri në 4,500 Lekë Pa PIN.
 • Kjo kartë ofrohet në monedhën Lekë.
 • Imazhe të reja dhe bashkëkohore, printimi me reliev, vlefshmëria 4-vjeçare dhe pranueshmëria kudo në botë (kërkoni për logon VISA pranë çdo terminali pagese dhe ATM) e bëjnë atë mjetin besnik që keni pritur.

Funksionalitetet e ofruara me këtë kartë janë:

 • Tërheqje me kartë në ATM në Shqipëri dhe jashtë vendit
 • Pagesa në pika shitje në Shqipëri pa komision
 • Depozitim parash në ATM e Raiffeisen Bank pa komision
 • Ndryshim të PIN-it në ATM pa komision
 • CHIP & PIN si dhe shërbimi i sigurisë 3D Secure për pagesat në Internet e bëjnë kartën Visa tepër të sigurt.

E favorshme

 •  Rinovimi i kartës PA KOMISION
 •  Tërheqje parash në ATM-të e Raiffeisen Bank PA KOMISION
 •  Blerje në POS brenda vendit PA KOMISION

Aplikimi për Kartë Debiti

 • Aplikimi është i thjeshtë dhe i shpejtë
 • Mjafton një mjet identifikimi dhe një Llogari Rrjedhëse në Lekë pranë Raiffeisen Bank
 • Ne do t’ju njoftojmë me SMS sapo karta juaj të jetë gati.

 

Na kontaktoni në Shërbimin telefonik 24/7, për të marrë më shumë informacion +355 4 2 381 381.

Ju ftojmë të aplikoni për këtë kartë të re terhëqëse pranë degës më të afërt!

VISA Electron

Zëvendësoni kartën tuaj VISA Electron pa asnjë komision me kartën e re VISA Classic. 

Në rast se kartës tuaj i ka përfunduar vlefshmëria paraqituni në degë për të marrë kartën e re VISA!   

 

Na kontaktoni në Shërbimin telefonik 24/7, për të marrë më shumë informacion.

Zbulo më shumë

Apliko online

Faqet më të vizituara