Kartë Debiti

Me kartat pa kontakt Debit Visa dhe Mastercard, nga Raiffeisen Bank ju mund të kryeni blerje të shpejta dhe të thjeshta kudo dhe kurdo. Shoqëruesja perfekte me të cilën keni lirinë për pagesa në çdo POS, blerje online, depozitim/tërheqje në ATM dhe mundësinë për aksesorët SmartPay.

 

 

 Pagesa pa kontakt deri në 4,500 LEKË

 

 Tërheqje dhe depozitim në ATM

 

 Blerje në çdo POS në Shqipëri dhe jashtë

 
 
 
Benefitet tuaja
0 komision për
 

  Tërheqje dhe depozitim në ATM Raiffeisen

  Blerjet në POS brenda Shqipërisë

  Rinovimin e Kartës

  Ndryshimin e PIN në ATM

 

Dokumentat:

  Mjafton një mjet identifikimi dhe një Llogari Rrjedhëse ne Leke ose Eur pranë Raiffeisen Bank

  •   
  •   

 

 

 Funksionalitet i shtuar "Para ne POS"

Faqet më të vizituara