Karta Krediti

Një kartë për të gjitha nevojat!

Disa para ekstra zgjidhin punë gjithmonë! Jeta juaj lehtësohet me kartën e kreditit Mastercard nga Raiffeisen Bank. Paguani pa hezitim në dyqane ose online dhe shijoni plotësisht përfitimet e saj me skemat e bonusit, ofertat e cash-back përgjatë gjithë vitit.

 

Pagesa pa kontakt deri në 4,500 LEK

 

 Fleksibilitet në pagesat mujore

 

 0 komision në çdo blerje  

 

 

 Ofrohet në dy monedha Lek dhe Euro

 

 Karta shtesë (pa komision vitin e parë) deri në 3 persona 

 
 
ccbutton
 

Përfitimet tuaja

  Plan pagesash me këste mujore 3, 6, 12, 18 dhe 24 muaj, me 0% interes

  Limit kredie ofruar nga Banka në dispozicionin tuaj në çdo moment

  Perfitime nga ofertat tona cash-back

 

Dokumentat:

• Nevojitet vetëm një dokument identifikimi dhë një vërtetim të ardhurash*

*Banka rezervon gjithmonë të drejtën të kërkojë dokumentacion shtesë në varësi të rastit

 

Smart Pay 

Merr tani aksesorët tanë Payband & Sticker.

 
 
 
 
 

 

ccbutton

Listën e tregtarëve që ju mundësojnë të përfitoni nga avantazhet e kartava tona e gjeni këtu.

 

 Funksionalitet i shtuar "Para ne POS"

Faqet më të vizituara