Karta Krediti

Disneyland® Paris

Filloni të jetoni një përrallë!

Nisni diçka të jashtëzakonshme! 

Bëhuni pjesë e promocionit, ku do të fitojnë mundësinë e eksperiencës magjike në Disneyland® Paris dy familje!

Kryeni të paktën 5 transaksione në muaj me kartën e kreditit në POS brenda dhe jashtë vendit me vlerë totale minimumi 300 Euro (40,000 Lekë) në muaj.  

Promocioni përfundon në 30 nëntor, 2019.

Në rast se nuk jeni pajisur ende me kartën e re paraqituni në degën më të afërt dhe zëvendësoni kartën tuaj të kreditit me kartën më të re Contactless me Këste nga Raiffeisen Bank PA KOMISION!

Mekanizmi i promocionit "Disneyland® Paris me Kartën e Kreditit MasterCard nga Raiffeisen Bank"

Kredi e shpejtë në xhepin tuaj!

Pagesa të pjesshme ose me këste mujore për blerje, shërbime dhe kryerje pagesash.

Bli tani, paguaj më vonë me këste mujore!

Tashme kartave te kreditit u jane shtuar funksionalitete te reja duke ofruar fleksibilitet ne menyren e shlyerjes se detyrimeve.

Përfitoni një limit kredie, të ofruar nga Banka në dispozicionin tuaj në çdo moment.

Përdorni limitin tuaj pa kufi për të përmbushur nevojat dhe dëshirat tuaja me këste mujore me 0% interes.

Pagesat me keste mujore ofrohen me plane mujore 3,6,12,18 dhe 24 muaj.

Ju mund te keni deri ne 5 plane paralele brenda limitit te aprovuar nga Banka.

Perdorimi 

Paguani çdo produkt apo shërbim që dëshironi, nëpërmjet një linje kredie, e gjitha në një Kartë Krediti me këste.

Me kartën e kreditit ju mund të përdorni paratë e Bankës për një periudhë deri në 45 ditë pa paguar asnjë interes.

Çdo muaj ju mund të paguani këstin mujor të plotë se bashku me detyrimin mujor duke filluar nga 5%.

Për shumën e mbetur aplikohet interes financiar i favorshëm.

Ju do te njoftoheni nepermjet SMS per transaksionet e kryera jashte vendit dhe online si per detyrimet mujore te Kartes se Kreditit.

Tashme ju do te mund te njoftoheni edhe nepermjet kanaleve sociale te komunikimit Viber & Telegram

Perfitimet

Karta që përmbush nevojat tuaja!

  • Fleksibilitet në mënyrën e ripagimit (pagesa minimale ose me keste fikse)
  • Plan pagesash me keste mujore, me 0% interes
  • Mundësi për të zgjedhur monedhën Lekë ose Euro në të cilën dëshironi të përfitoni kartën
  • Pagesa Contactless (pa kontakt) ku nuk nevojitet PIN per shuma deri ne 2,000 LEK
  • Karta Krediti shtese deri ne 3 persona te autorizuar
  • 0 Komision për të gjitha blerjet në pikat e shitjes POS dhe blerje ne Internet brenda vendit
  • Pagesa ne Internet te sigurta nepermjet SecureCode (OTP - fjalekalim i ndryshem per cdo transaksion)
  • Kryerje pagesash për mallra dhe shërbime kudo nëpër botë, në cdo njësi tregtare POS që mban logon MasterCard
  • Tërheqje në çdo bankomat ATM që përmban logon MasterCard 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, ose në sportelet e bankave që i pranojnë këto karta
  • Faturë përmbledhëse për të gjitha veprimet që kryeni në fillim të muajit pasardhës

Pajisja me Karte Krediti

Karta juaj e kreditit me këste vjen shumë shpejt!

Për t’u pajisur me një kartë krediti:

1. Paraqituni në Degën Raiffeisen më të afërt

2. Aplikim i thjeshtë

3. Nevojitet vetëm një dokument identifikimi dhë një vërtetim të ardhurash*

*Banka rezervon gjithmonë të drejtën të kërkojë dokumentacion shtesë në varësi të rastit

Zbulo më shumë

Aplikoni Online

Faqet më të vizituara