Klient I Ri

Nuk ke ende një llogari rrjedhëse në Bankën Raiffeisen? Çfarë po pret?

Bashkohu edhe ti me qindra mijëra klientët të cilët tashmë na kanë besuar në si partnerin e tyre financiar.

Misioni ynë është të transformojmë inovacionin e vazhdueshëm në eksperiencë të shkëlqyer për klientët. Në përmbushje të këtij misioni, në jemi fokusuar që vazhdimisht të sjellim pranë klientëve produktet më inovatore në tregun bankar, si Platforma Dixhitale Raiffeisen ON, Shërbimi i pagesave të shpejta KUIK, Kartat pa kontakt së bashku me aksesorët SmartPay (PayBand dhe Sticker), pagesat Scan & Go.

 

Por në nuk ndalojmë asnjeherë! Risia më e fundit në tregun Bankar My Raiffeisen ju ofron komoditetin të  bëheni klient i bankës Raiffeisen thjesht, shpejt dhe pa u shkëputur nga angazhimet tuaja, sepse çdo gjë kryhet ONLINE.

 

 

ose paraqitu në sportelet tona me një dokument të vlefshëm identifikimi rrjeti i degëve

Faqet më të vizituara