Skip to main content

Bëji dëshirat e fundvitit realitet

Bli me kartat Raiffeisen Bank, bëhu pjesë e lojës promocionale dhe fito nga çmimet:

  • 1 Makinë SEAT Arona
  • 9 Samsung Smartphone Galaxy A54

Detaje rreth lojës promocionale

Për të gjithë kartëmbajtësit ekzistues por dhe klientët e rinj të cilët do të aplikojnë gjatë periudhës 01-31 Dhjetor dhe do bëjnë një transaksion/blerje, i lind e drejta të marrin pjesë në lojën promocionale që do të hidhet nga Raiffeisen Bank brenda muajit Janar 2024.

Kohëzgjatja

1 Dhjetor 2023 - 31 Dhjetor 2023 

Si te bëhesh pjesë?

Kryej të paktën një transaksion me kartë Debiti, Krediti ose Portofolin Digjital gjatë periudhës së fushatës dhe do të bëheni pjesë e shorteut.

Kartëmbajtësit

Kartëmbajtësit e rinj dhe ekzistues të kartës së kreditit ose debitit mund të bëhen pjesë e llotarisë. Përfshihen të gjithë kartat e debitit, kreditit, pajisjet SmartPay si dhe Portofoli Digjital RaiPay për klientët individë.
Nuk ke një kartë?
Apliko tani për:

Llojet e veprimeve

Pagesë me kartat e debitit, kreditit Raiffeisen për Individë, RaiPay & Smartpay pranë Pikave të Shitjes (POS) dhe Online brenda dhe jashtë vendit. 

Kujdes: Veprimet me kartë në ATM nuk do të përfshihen në llotari. 

Gjatë shorteut, do të përzgjidhen 10 fitues të cilët mund të përfitojnë një nga çmimet si më poshtë:

Si do të zgjidhen fituesit?

Në fund të fushatës do të përzgjidhen në mënyrë të rastësishme 10 klientë me fat që plotësojnë kushtet e fushatës.