VISA Contactless

Ju prezantojme Karten me te re te Debitit nga Raiffeisen Bank

Beje te perditshmen me te lehte, zgjidh karten e e debitit.

Komoditeti i Kartave te Debitit, tashme Pa Kontakt

 • Pagesa Contactless pa PIN (deri në 4,500 Lekë) në mënyrë të shpejtë e komode për blerje të vogla brenda dhe jashtë vendit.
 • Kjo kartë ofrohet ne monedhën Lekë.
 • Imazhe te reja dhe bashkekohore, printimi me reliev, vlefshmëria 4-vjecare dhe pranueshmëria kudo në botë (kërkoni për logon VISA pranë çdo terminali pagese dhe ATM) e bëjnë ate mjetin besnik qe keni pritur;

Funksionalitetet e ofruara me këtë kartë janë:

 • Tërheqje me kartë në ATM në Shqipëri dhe jashtë vendit
 • Pagesa në pika shitje në Shqipëri pa komision
 • Depozitim parash në ATM e Raiffesien Bank pa komision
 • Ndryshim të PIN-it në ATM pa komision
 • CHIP & PIN si dhe shërbimi i sigurisë Verified by VISA për pagesat në Internet e bëjnë kartën Visa tepër të sigurt.

E favorshme

 •  Rinovimi i kartës PA KOMISION
 •  Tërheqje parash në ATM-të e Raiffeisen Bank PA KOMISION
 •  Blerje në POS brenda vendit PA KOMISION

Aplikimi për Kartë Debiti

 • Aplikimi është i thjeshtë dhe i shpejtë
 • Mjafton një mjet identifikimi dhe një Llogari Rrjedhëse në Lekë pranë Raiffeisen Bank
 • Ne do t’ju njoftojmë me SMS sapo karta juaj të jetë gati.

 

Na kontaktoni në Shërbimin telefonik 24/7, për të marrë më shumë informacion +355 4 2 381 381.

Ju ftojmë të aplikoni për këtë kartë të re terhëqëse pranë degës më të afërt!

VISA Electron

Karta e Debitit VISA Electron e Raiffeisen Bank ju mundëson të përdorni paratë në çdo moment. Ju mund të tërhiqni para në bankomat si dhe të kryeni pagesa në njësi shitjeje POS (Point of Sale).
Ju mund ta kërkoni nëse keni një llogari rrjedhëse në Raiffeisen Bank. Të gjitha veprimet e kryera në kartë regjistrohen në llogarinë tuaj në momentin e kryerjes së veprimit.

Ju do te njoftoheni nepermjet SMS per transaksionet e kryera jashte vendit me karte debiti.

Kartë e pranuar kudo!

 • 24/7 përdorim në të gjitha ATM-të dhe POS-et ku pranohet VISA Electron
 • Mbi 1 milionë ATM & 1.2 milionë POS-e në të gjithë botën pranojnë kartën tuaj
 • Rreth 185 ATM dhe 1200 POS-e të Raiffeisen Bank në të gjithë Shqipërinë

 

Na kontaktoni në Shërbimin telefonik 24/7, për të marrë më shumë informacion.

Faqet më të vizituara