Mastercard World

Një kartë për të gjitha nevojat!

Disa para ekstra zgjidhin punë gjithmonë! Jeta juaj lehtësohet me kartën e kreditit Mastercard nga Raiffeisen Bank. Paguani pa hezitim në dyqane ose online dhe shijoni plotësisht përfitimet e saj me skemat e bonusit, ofertat e cash-back përgjatë gjithë vitit. Si dhe së fundmi, 0 komision për vitin e parë të përdorimit

e gjithë vitit.

 

 

Pagesa pa kontakt deri në 4,500 LEK

 

 Fleksibilitet në pagesat mujore

 

 0 komision në çdo blerje  

 

 

 Ofrohet në dy monedha Lek dhe Euro

 
 
ccbutton
 

Si kartëmbajtës i kartës së kreditit Mastercard World ju keni përfitimet më të mira në treg.

Wi-fi kudo me Boingo

Lidhje e sigurt, e pakufizuar dhe me shpejtësi të lartë në Boingo Wi-Fi në mbi 1 milion pika aksesi (Hotspots) në mbarë botën. Ju mund të lidhni deri në 4 pajisje në çdo kohë me rrjetin Wi-Fi të ofruar nga Boingo dhe partnerët e tij. 

 

ccbutton
ccbutton

Akses në Airport Lounge

Akses në më shumë se 1,200 ambiente të Business Lounge të aeroporteve në të gjithë botën nëpërmjet LoungeKey. Karta juaj e kreditit Mastercard World e lëshuar nga Raiffeisen Bank, ju jep 1 vizitë falas në vit në Business Lounge. 

 

 

ccbutton
ccbutton

Sigurim në udhëtim

Paguani biletën e fluturimit tuaj me kartën e kreditit Mastercard World dhe do të përfitoni sigurimin në udhëtim. Për të parë çfarë mbulon ky sigurim, klikoni këtu.

 Funksionalitet i shtuar " Para ne POS"

Faqet më të vizituara