20.04.2018

Banka Blen

1 USD = 101.8 Leke

1 EUR = 126.3 Leke

1 GBP = 144.23 Leke

1 CAD = 79.73 Leke

1 CHF = 104.83 Leke

1 AUD = 77.8 Leke

20.04.2018

Banka Shet

1 USD = 107.8 Leke

1 EUR = 132.3 Leke

1 GBP = 150.23 Leke

1 CAD = 85.73 Leke

1 CHF = 110.83 Leke

1 AUD = 83.8 Leke

Lajmet Raiffeisen

27.03.2018

Global Finance: RBI është “Banka më e mirë në Evropën Qendrore dhe Lindore”

• RBI fitoi çmimin prestigjioz rajonal për të dymbëdhjetën herë në 15 vitet e fundit • Raiffeisen gjithashtu "Banka më e mirë" në Bosnjë dhe Hercegovinë, Rumani, Sllovaki dhe Ukrainë

21.03.2018

Raiffeisen Invest mbështet Bashkinë Tiranë në Projektin e mbjelljes së 100 mijë Pemëve

Raiffeisen Invest ka mbështetur iniciativën e Bashkisë së Tiranës për pyllëzimin e Tiranës, dhe mbjelljen e 100,000 pemëve në Tiranë deri në daten 21 Mars, Ditën Botërore të Pyjeve.

Kursi Valutor

20.04.2018

Banka Blen

1 USD = 101.8 Leke

1 EUR = 126.3 Leke

1 GBP = 144.23 Leke

1 CAD = 79.73 Leke

1 CHF = 104.83 Leke

1 AUD = 77.8 Leke

20.04.2018

Banka Shet

1 USD = 107.8 Leke

1 EUR = 132.3 Leke

1 GBP = 150.23 Leke

1 CAD = 85.73 Leke

1 CHF = 110.83 Leke

1 AUD = 83.8 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen