22.01.2021

Banka Blen

1 USD = 98.7 Leke

1 EUR = 120.9 Leke

1 GBP = 136.05 Leke

1 CAD = 77.2 Leke

1 CHF = 111.85 Leke

1 AUD = 75.6 Leke

22.01.2021

Banka Shet

1 USD = 104.7 Leke

1 EUR = 126.9 Leke

1 GBP = 142.05 Leke

1 CAD = 83.2 Leke

1 CHF = 117.85 Leke

1 AUD = 81.6 Leke

Lajmet Raiffeisen

22.12.2020

BERZH në partneritet me Raiffeisen për mobilizimin e kredidhënies në Shqipëri

Sipërmarrjet e vogla dhe të mesme përfitojnë nga skema novatore "Garanci për Rritje” prej 100 milionë €

17.12.2020

Njoftim për klientët! Degë me personel të reduktuar

Ju ftojmë të përdorni Raiffeisen ON ose rrjetin tonë të ATM’ve.

Kursi Valutor

22.01.2021

Banka Blen

1 USD = 98.7 Leke

1 EUR = 120.9 Leke

1 GBP = 136.05 Leke

1 CAD = 77.2 Leke

1 CHF = 111.85 Leke

1 AUD = 75.6 Leke

22.01.2021

Banka Shet

1 USD = 104.7 Leke

1 EUR = 126.9 Leke

1 GBP = 142.05 Leke

1 CAD = 83.2 Leke

1 CHF = 117.85 Leke

1 AUD = 81.6 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu