30.03.2020

Banka Blen

1 USD = 111.8 Leke

1 EUR = 125.5 Leke

1 GBP = 139.94 Leke

1 CAD = 78.3 Leke

1 CHF = 117.21 Leke

1 AUD = 66.95 Leke

30.03.2020

Banka Shet

1 USD = 121.8 Leke

1 EUR = 135.5 Leke

1 GBP = 149.94 Leke

1 CAD = 88.3 Leke

1 CHF = 127.21 Leke

1 AUD = 76.95 Leke

Lajmet Raiffeisen

23.03.2020

Njoftim për klientët!

Raiffeisen Bank do të punojë në 56 degët kryesore të saj në orarin 07:00-11:30

18.03.2020

Njoftim për klientët!

Shtyrja e kësteve të kredisë për Individë dhe biznese

Kursi Valutor

30.03.2020

Banka Blen

1 USD = 111.8 Leke

1 EUR = 125.5 Leke

1 GBP = 139.94 Leke

1 CAD = 78.3 Leke

1 CHF = 117.21 Leke

1 AUD = 66.95 Leke

30.03.2020

Banka Shet

1 USD = 121.8 Leke

1 EUR = 135.5 Leke

1 GBP = 149.94 Leke

1 CAD = 88.3 Leke

1 CHF = 127.21 Leke

1 AUD = 76.95 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen